Napustila crkvu da postane striptizeta: "Moj jedini posao bio je da služim" FOTO

Nikol Mičel, biseksualna bivša pastorka, odlučila je da zameni crkveni život striptizom. Sada radi kao model na platformi za odrasle, OnlyFans, i zarađuje milione.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.10.2020.

13:59

Napustila crkvu da postane striptizeta:
Foto: depositphotos/VadimVasenin

Odrasla je u baptističkoj porodici, u kojoj su uloge bile veoma strogo podeljene na "muške" i "ženske". Međutim, ona nije bila saglasna sa crkvenim učenjima.

"U crkvi su mi govorili kako žene ne bi trebalo da staju za govornicu, već da je njihov posao da budu na usluzi drugima. Religija me je učila da se zadovoljavam mrvicama i da ne tražim ništa više, a moj jedini posao bio je da služim", rekla je ona, prenosi IB Times.

Kako kaže, tokom svoje "crkvene karijere", dva puta je završila u bolnici. Ovo je bio znak da bi trebalo nešto da promeni, i da krene da se bavi nečim što će voleti. Ispostavilo se da je oduvek htela da bude striptizeta.

"Naučila sam da preuzmem kontrolu nad svojim životom, a ne da se predajem drugima", izjavila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: