"Kovid 19 je žilava dama koja donosi mnogo zla"

Papa Franja je danas opisao pandemiju kovida 19 kao žilavu damu koja se mora poštovati, ali on i većina njegovih bliskih saradnika nisu nosili maske na njegovoj generalnoj audijenciji.

Izvor: B92

Sreda, 28.10.2020.

13:30

Foto: EPA/ALESSANDRO DI MEO

Na početku audijencije, održane u zatvorenom prostoru, papa Franja se izvinio što nije sišao sa mermerne pozornice, preneo je Rojters.

"Ostaću ovde gore. Voleo bih da siđem i pozdravim svakoga od vas, ali moramo da se držimo na odstojanju", rekao je on okupljenima, koji su gotovo svi imali maske.

"Ako siđem, ljudi će odmah oformiti grupe ... i to je protiv nege, mera predostrožnosti, koje moramo imati u odnosu na ovu damu po imenu kovid, koja nam nanosi mnogo zla", istakao je papa Franja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: