Holivudski glumac i njegova mlađa koleginica snimili video-spot prepun scena seksa: Mama zadivljena

Devetominutni video-materijal prikazuje lepe i ružne trenutke jedne ljubavne veze, a sadrži i scene seksa.

Izvor: B92

Utorak, 27.10.2020.

11:10

Holivudski glumac i njegova mlađa koleginica snimili video-spot prepun scena seksa: Mama zadivljena
Foto: Depositphotos / Milkos

Dvoje mladih holivudskih glumaca Šaja Labaf i Margaret Kvejli snimili su zajedno video-spot za pesmu 'Love Me Like You Hate Me' u izvođenju njene sestre Rejni Kvejli (30).

Video-spot traje devet minuta i prikazuje lepe i ružne trenutke jedne ljubavne veze, a sadrži i scene seksa. Koreografiju za muzički spot potpisuje JA Collective, a video-spot prikazuje ljubavni odnos iz dve različite perspektive istovremeno.

Margaret Kvejli (26), koja glumi u Tarantinovom filmu 'Bilo jednom u... Holivudu', i Rejni ćerke su slavne holivudske glumice Endi Mekdauel.

Rejni je na Instagramu napisala da je video-spot prožet ljubavlju, bolom, nežnošću, besom i stvarnim delovima iz njenog srca.Spot je pohvalila i njena majka Endi.

"Najlepše čestitke svima koji su učestvovali. Zadivljujuće", napisala je na Instagramu. Šaja Labaf je talentovani 34-godišnji glumac, koji je karijeru započeo još u tinejdžerskim godinama, a proslavio se ulogama u filmovima Disturbia i Transformers.

Pre tri godine uhapšen je zbog nedoličnog ponašanja prema policajcu. Prišao je lokalnom policajcu i tražio cigaretu, a kada je nije dobio, počeo je psovati i koristiti vulgarni rečnik, a kada ga je ovaj zamolio da se udalji, postao je agresivan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: