Glumca niko nije hteo da angažuje nakon kršenja zakona: Sada je stao iza kamere FOTO

Bivša zvezda serije "Empire" Džasi Smolet prvi put je viđen na snimanju otkako je podignuta optužnica za navodno organizovan fizički napad na samog sebe.

Izvor: B92

Sreda, 21.10.2020.

16:11

Glumca niko nije hteo da angažuje nakon kršenja zakona: Sada je stao iza kamere FOTO
Foto: Getty Images, Nuccio DiNuzzo / Stringer

Glumac je dobio priliku da stane iza kamere nakon što se prošle godine suočio sa kontroverzom i od tad se kloni svetla reflektora.

Ovaj 38-godišnjak započeo je produkciju novog filma "B-Boy Blues", te je prihvatio izazov da bude režiser na ovom projektu.

Pretučen glumac: "Amerika će opet biti velika", uzvikivali napadači

Glumac je primećen među glumačkom ekipom u Njujorku, obučen u jaknu na kojoj su bili slogani "rođen za pobedu" i "sloboda ovde".

Džasi je nosio masku između davanja uputstava glumačkoj ekipi koja je uključivala Broderika Hantera i Brendona Evansa.

Ove vesti su usledile nedeljama nakon što se Džasi uključio na "Instagram Live" uoči pojavljivanja na sudu zbog tekućeg slučaja sa gradom Čikagom.

Naime, Džasi je u januaru 2019. godine otišao u policijsku stanicu i tvrdio da su ga napale Trampove pristalice jer je pripadnik crne rase.

Ono što je kasnije utvrđeno detaljnom istragom jeste da je glumac iscenirao incident, te ga sada grad Čikago tuži za lažno prijavljivanje krivičnog dela.

Glumac od tada nije imao nijedan angažman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: