"Bilo bi strašno da jedna Nada Topčagić traži pomoć od države"

Pevačica Nada Topčagić je, posle dužeg vremena, gostovala na televiziji. Uvek entuzijastična i uvek "u svom stilu", ni ovoga puta nije propustila da unese pozitivnu energiju u studio.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.10.2020.

11:06

Foto: printscreen/Prva TV

U poslednjih nekoliko meseci, većinu vremena provodi u svojoj kući na Tari.

"Jako volim jesen na Tari, tamo beremo divlje kruške, divlje jabuke, pravimo ajvar i tako dalje", rekla je Nada za Jutro TV Prva.

Osvrnula se i na svoje prijateljstvo sa nedavno preminulim Borom Drljačom.

"Kada sam čula da nas je Bora napustio, sve sam ostavila i došla ovde. Bio je jako popularan kod Ličana, i ostaje legenda. Zajedno smo prošli čitavu Liku i celu Jugoslaviju. Posle Bore niko nije hteo da izađe na scenu, nisu smeli", kaže.

Govorila je i o trenutno neizbežnoj temi - koronavirusu i situaciji u branši.

"Bilo bi strašno da jedna Nada Topčagić traži pomoć od države. Ja sad kad čujem da neki traže, a tolike pare uzimaju na svadbama...", objasnila je svoj stav.

Uopšteno, izgleda kao da nije zadovoljna stanjem na estradi.

"Ko god je u rijalitiju, svi hoće da pevaju. Pa čekaj, budi malo glumica, budi malo voditeljka... A znate zašto? Zato što je to lako. Neko drugi otpeva umesto tebe, ti izađeš, samo se skineš, razgolitiš se... A mladost je mladost. Niko ne razmišlja da će doći u neke godine... Ipak se nadam da će doći druga vremena", kaže Nada.

Više o ovome, nevoljama sa puhovima u Crnoj Gori ali i "optužbama" da je bušila gume po komšiluku, pogledajte u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: