Poznati glumac se potukao u tramvaju: "Nismo mi budale što nosimo maske" VIDEO

U jednom zagrebačkom tramvaju došlo je do incidenta u kom je učestvovao i Božidar Košćak, glumac iz popularnih "Smogovaca".

Izvor: B92

Petak, 16.10.2020.

17:20

Poznati glumac se potukao u tramvaju:
Foto: depositphotos/remik44992

Svađa između putnika završila se tučom, a sve to zbog zaštitne maske.

"Taman sam izlazio iz tramvaja kada sam video gospodina bez maske. Priupitao sam ga zašto je ne nosi, kad je mi svi imamo. Pa nismo mi budale. On je ustao i krenuo da me udari", rekao je za portal 24sata.hr Košćak.

Kako je dalje objasnio, u svom tom guranju mu je spala i maska, a mladi ljudi u blizini su uskočili kako bi ih razdvojili. Dodao je i da se inače pridržava svih mera, kao i da ne želi u 72. godini da se tuče po tramvajima.

"Samo mi još to fali u ovim godinama. Pitam se zašto nema boljih kontrola po tramvajima. Toliko je zaraženih, nema smisla da budemo bez maski u zatvorenom prostoru", rekao je on, istakavši da je već na sledećoj stanici izašao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

201 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: