Problematični pevač viđen u restoranu u državi koja mu je zabranila ulazak VIDEO

Kris Braun je navodno primećen u Londonu, tvrde obožavaoci. Pevaču je ranije zabranjen ulazak u Veliku Britaniju zbog njegovih prošlih krivičnih presuda. Međutim, pojavio se video koji obilazi društvene medije i prikazuje 31-godišnjaka u restoranu "Mayfair Novikov".

Izvor: B92

Petak, 09.10.2020.

17:57

Problematični pevač viđen u restoranu u državi koja mu je zabranila ulazak VIDEO
Foto: Getty Images, Bryan Steffy / Stringer

Kratki snimak objavljen na Instagram storiju jednog korisnika ove društvene mreže prikazuje muškarca, za koga se tvrdi da je Braun, kako sedi u restoranu. Natpis uz video jednostavno je glasio: "Stigli ste do Londona" a korisnik ga je označio na objavi. Iako Braun nije potvrdio svoju lokaciju na društvenim mrežama.

Braun je ranije objavio fotografiju na tada nepoznatoj lokaciji na kojoj je napisao "Uspeo sam".

Obožavaoci su malo istraživali na mrežama i oni koji su bili najuporniji su primetili da se klupa nalazi u Viktoriji.

Braunu je zabranjen pristup Velikoj Britaniji nakon što je uhapšen zbog napada na tadašnju devojku Rijanu 2009. godine, tokom svađe u automobilu nakon zabave.
Priznao je krivicu za krivično delo i osuđen je na društveno-koristan rad i obavezne časove "upravljanja besom", kao i uslovnu kaznu. Pevaču je kasnije odbijen zahtev za vizu za ulazak u Ujedinjeno Kraljevstvo, iz razloga što je "kriv za ozbiljno krivično delo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: