Jutjuber optužio bivšeg dečka za krađu: "Kakav smrad može ovo da uradi?"

Kontroverzni jutjuber Džefri Star optužio je svog, sada već bivšeg, dečka Andrea Marholda za pljačku, i javno ga je nazivao pogrdnim imenima.

Izvor: B92

Petak, 02.10.2020.

16:56

Jutjuber optužio bivšeg dečka za krađu:
Foto: Getty Images, Jesse Grant / Stringer

Jutjuber-preduzetnik i košarkaš su se zbližili prethodnih meseci, i svojim objavama su obaveštavali svoje pratioce da je u pitanju ozbiljnija romantična veza.

Međutim, ovoj romansi je sada kraj ali ne bez dodatnih komplikacija.

Džefri je poručio svom bivšem da mu vrati skupocene stvari, i to javno.
View this post on Instagram

MR. DIVA 🖤

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar) on

"Pošto se ne javljaš na telefon, da li možeš da mi vratiš stvari koje si ukrao iz moje kuće?", glasi komentar koji je Džefri ostavio ispod jedne od Andrejevih objava na Instagramu.

"Kakav smrad može ovo da uradi?", nastavio je Džefri, ali je u međuvremenu komentar uklonjen.

Džefri i Andre su poslednjih meseci objavljivali niz fotografija na kojima se vidi da uživaju u različitim skupocenim putovanjima i kupovinama.

Nakon objave da su započeli vezu, bivša partnerka košarkaša je nazvala ovu vezu lažnom i kako je njen bivši sa Džefrijem "samo zbog novca" koji ovaj jutjuber ima.
View this post on Instagram

👅

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: