Mia Kalifa otvorila profil na sajtu za odrasle

Bivša glumica u industriji zabave za odrasle, Mia Kalifa, postala je najnovija slavna ličnost koja se pridružila platformi "OnlyFans".

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.09.2020.

16:42

Mia Kalifa otvorila profil na sajtu za odrasle
Foto: Depositphoto/alanpoulson

Kalifa, koja se sada bavi komentarisanjem sportskih događaja saopštila je vest svojim pratiocima na Instagramu.

Deleći trenutak kako jede suši, sa laptopom koji je u pozadini otvoren na njenoj stranici na ovoj platformi, Mia je napisala: "Imam posao sa punim radnim vremenom ... kao knjigovođa".

Navodi da će objaviti sadržaj koji nije pornografske prirode. Kasnije se na stranici zahvaljivala na podrški, a njeni obožavaoci mogu da prate sadržaj za 11,99 dolara mesečno, prenosi "Ledbajbl".

"Napokon stičem samopouzdanje u to ko sam i u odluke koje donosim za sebe, i ovo je moj način da budem svoja izvan granica uobičajenih društvenih medija", napisala je Kailfa.

Dodala je da, iako neće postavljati sadržaj na kojima je naga, da će se na ovoj platformi ponašati kao prema svom Instagramu, samo bez dodatnih ograničenja koje nameće ta društvena mreža.

"Želim da vratim svoju moć i samo da objavim šta želim i zbog čega se osećam dobro, i baš sam zahvalna što ste svi podržavate ovu divlju avanturu", rekla je Kalifa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: