Glumica rekla zbog čega se najviše kaje: "Gde mi je glava bila kada sam pristala na to?"

Glumica Kejt Vinslet priznala je da se kaje što je ikada radila sa Vudijem Alenom i Romanom Polanskim.

Izvor: B92

Petak, 11.09.2020.

11:38

Glumica rekla zbog čega se najviše kaje:
Foto: Getty Images, Gareth Cattermole / Staff

Glumica koja je igrala u filmu "Titanik" ranije je branila rad sa dvojicom reditelja, ali je u novom intervjuu priznala da je pogrešila.

Govoreći za "Veniti fer", 44-godišnjakinja je rekla da želi da posluži kao primer mlađim ženama i da ima "pravi integritet".

"Gde mi je dođavola glava bila kada sam pristala na to, da radim sa Vudijem Alenom i Romanom Polanskim? Sad mi je neverovatno kako su ti ljudi bili toliko poštovani u filmskoj industriji. To je sramotno", rekla je Kejt Vinslet u intervjuu. Navela je da mora da preuzme odgovornost jer je radila sa obojicom.
Foto: Getty Images, John Phillips / Stringer
"Ne mogu da vratim sat unazad. Borim se sa tim kajanjem, ali šta imamo ako ne možemo samo da budemo iskreni o svemu tome?", dodala je ona.

Vudija Alena (84) je njegova usvojena ćerka Dilan Ferou optužila za seksualno zlostavljanje kada je imala sedam godina.

Reditelj je više puta negirao optužbe.

Polanski (87) je uhapšen i optužen za drogiranje i silovanje 13-godišnje devojčice 1977. godine, kada je on imao 43 godine, pri čemu se reditelj izjasnio krivim za manju optužbu za nezakoniti seks sa maloletnicom.

Međutim, pre izricanja presude, pobegao je iz SAD i otišao u Pariz, gde je kao francuski državljanin zaštićen od izručenja. U međuvremenu, optužbe su se nagomilale i još tri žene optužile su Polanskog za silovanje.

Kejt Vinslet je sa Polanskim radila na filmu "Carnage" iz 2011. godine, za koji je dobila nominaciju za Zlatni globus za najbolju glumicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: