Tražite stan sa pogledom na gradske znamenitosti? Zauzvrat ćete dobiti mnogo više

Jedna od čestih stavki na listi želja onih koji su u potrazi za novim mestom za život je pogled na panoramu grada i njegove znamenitosti. To je istovremeno i jedna od ključnih stvari kojima će agent za nekretnine zaintrigirati klijente. A izuzetne prilike za "pogled od milion dolara" se retko propuštaju. Bilo da je u pitanju buđenje uz Ajfelovu kulu, rad od kuće u blizini Koloseuma ili romantična večera tokom koje pogled stalno skreće ka Londonskom oku, kupci često najviše žele stanove na centralnim gradskim lokacijama, u blizini poznatih simbola grada.

Izvor: PR

Petak, 04.09.2020.

18:00

Tražite stan sa pogledom na gradske znamenitosti? Zauzvrat ćete dobiti mnogo više
Foto: Promo

Ni u Beogradu nije drugačije. Centar grada jedna je od najtraženijih lokacija, upravo zbog blizine najistaknutijih znamenitosti, poput Kalemegdana, Pobednika, Hrama Svetog Save… A verovatno najlepši panoramski pogledi na ove prestoničke simbole pružaju se iz stanova u centralnom gradskom kvartu, Belgrade Waterfront-u.

"Kada stan gleda na panoramu grada i njegove najlepše simbole, to je retkost. Zato takvi stanovi vremenom samo dobijaju na vrednosti i ako se kasnije odlučite da je prodate, takva nekretnina postiže značajno veću cenu. Zato su, između ostalog, stanovi u okviru Belgrade Waterfront-a izuzetno traženi", objašnjava agent za nekretnine Đorđe Milutinović iz agencije "Nekretnine Obradović" i dodaje da je Belgrade Waterfront idealan za kupovinu stana kao investicije, jer na ovoj lokaciji vrednost stanova raste iz godine u godinu.
Foto: Marko Edge
U okviru Belgrade Waterfront-a, trenutno se gradi jedan od najspektakularnijih gradskih simbola – Kula Beograd. Ovo izvanredno arhitektonsko zdanje biće i najviša zgrada u regionu, koja će dostići visinu od čak 168 metara. Upravo je to razlog zbog kojeg se stanovi sa pogledom na ovu monumentalnu građevinu prodaju neverovatnom brzinom.

Ipak, novčana vrednost stana nije jedina prednost i pogodnost kupaca stanova u Belgrade Waterfront-u. Milutinović ističe da je jedna od najtraženijih i, samim tim, najvažnijih stavki koju kupci razmatraju prilikom kupovine stana, to da li se osećaju relaksirano i "kao kod kuće". A pogled je ključan za relaksaciju.

"Dom nije samo moderno uređen enterijer, već i ono što vidite kroz prozor ili na čemu ’odmarate oči’ dok uživate na terasi. Stan je savršen onoliko koliko i njegovo okruženje", kaže Milutinović. U tom smislu, Belgrade Waterfront ima sve - od supermarketa, kafića, restorana, uređenih parkova, vrtića, do najvećeg regionalnog tržnog centra Galerije Belgrade, za koju se takođe očekuje da podigne vrednost nekretnina u okruženju.

Osim toga, kupci su često u potrazi za potpuno novim doživljajem grada koji nudi pogled na glavne znamenitosti. Ipak, ako gledate na Kulu Beograd, ne dobijate samo novo iskustvo Beograda, već i dašak Njujorka, s obzirom na to da će impozantna građevina biti dom njujorškog St. Regis hotela, kao i brendiranih St. Regis stanova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: