"Koljači, četnici, ubojice": Turisti iz Srbije u Poreču izgrebali kola i ostavili preteću poruku

Gost iz Srbije prijavio je incident u Poreču, javljaju hrvatski mediji.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.08.2020.

19:10

Ilustracija: Deposit photos/morozena

Kako tvrdi, izgreban mu je automobil, a pod brisačima mu je ostavljena poruka, prenosi Ipress.hr.

"Koljači, četnici, ubojice, propada vam velika Srbija. Pobili ste 300 tisuća ljudi, s Balkana je otišlo 1,5 milijuna. Sve ste uništili, birate i dalje četnike na vlast i dolazite u ustašku državu. Treba vam zabraniti idućih 500 godina dolazak u Hrvatsku. Suočite se s istinom i kao Njemačka platite odštetu. Najgori narod u Europi. Mediji su vam katastrofa. Ono malo koji žele reći istinu mora ih čuvati policija. Propala velika Srbija, a oni i dalje žive u virtualnom svijetu", piše u poruci.

Tvrdi da je sve prijavio Turističkoj zajednici u Poreču. U imejlu koji im je poslao kaže da "ne očekuje nikakvu pomoć, ali ne želi da prećuti šta mu se dogodilo na plaži u Poreču".

Dodaje da je automobil ostavio na mestu gde je predviđeno parkiranje, a kada se vratio, cela desna strana automobila bila mu je izgrebana.

Dodaje kako je na letovanju u Poreču bio i prošle godine te da je svima hvalio destinaciju.
Posted by IPress Portal on Thursday, August 20, 2020

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

335 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: