Naglo porasla pretraga za Kajli Džener na sajtu za odrasle zbog ovog muzičkog spota VIDEO

Jedan sajt za zabavu za odrasle objavio je podatke o pretrazi korisnika otkad je nova pesma "WAP" reperki Kardi Bi i Megan Ti Stalion objavljena. Rezultati pretrage pokazali su da je taj video-snimak doveo do mnogo većeg interesovanja njih dve ali i za Kajli Džener, koja glumi u spotu.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.08.2020.

15:20

Naglo porasla pretraga za Kajli Džener na sajtu za odrasle zbog ovog muzičkog spota VIDEO
Foto: Getty Images, Nicholas Hunt / Staff

Muzički spot za pesmu prikupio je više od 80 miliona miliona pregleda za samo pet dana.

Uprkos eksplicitnim tekstovima, scenama i uskim kostimima koje su nosile, neki fanovi su ipak želeli da vide mnogo više od Kajli, Kardi i Megan.

Podaci pokazuju da je potraga za Kardi Bi porasla za 235 odsto u odnosu na dnevni prosek, dok je za Megan porasla za 210 odsto.

Kajli je bila jedna od lepih žena koje su Kardi i Megan želele u svom spotu, a pretraga o njoj je nakon objavljivanja spota skočila za 130 odsto.

Kardi i Kajli sve su popularnije u pretragama na sajtovima zabave za odrasle, a Kardi je 2019. godine čak bila treća najtraženija slavna ličnost, odmah iza Bel Delfin i Kim Kardašijan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: