Kćerka Robina Vilijamsa na godišnjicu njegovog samoubistva: "Previše mi je"

Kćerka Robina Vilijamsa, Zelda, napisala je objavu na Tviteru kako se oseća na godišnjicu smrti svog oca. Holivudska zvezda i voljeni komičar počinio je samoubistvo 11. avgusta 2014. godine, u 63. godini.

Izvor: B92

Utorak, 11.08.2020.

15:13

Kćerka Robina Vilijamsa na godišnjicu njegovog samoubistva:
Foto: Getty Images, Matthew Peyton / Stringer

Ona je objasnila će se odjaviti sa društvenih mreža na dan kada svet pamti njenog slavnog oca, jer to može biti posebno teško za nju.

U izjavi koju je objavila na toj mreži Zelda je bila iskrena prema fanovima, rekavši da je dirnuta porukama koje dobija o svom ocu, ali da se ponekad oseća da je "preplavljena" porukama podrške.

"Kao što sam već rekla, uvek me gane vaša ljubav prema njemu. Ali ponekad mi se čini da me vidite kao neki memorijalni centar, gde ljudi prolaze i prepuštaju se osećanjima da bi potom nastavili sa svojim životima, a ne kao osobu", rekla je ona, te dodala:

"Ponekad me gomila tuđih sećanja preplavljuje umesto da se bavim svojim osećanjima. Uostalom, čak je i kamion pun ruža od jedne tone, težak. Jednostavno, previše mi je", rekla je Zelda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: