Misteriozna struktura: Šta se krije na zaleđenom kontinentu?

Na društvenim mrežama komentariše se otkriće jednog od korisnika Gugl Erta koji je u blizini obala Antarktika "pronašao" zaleđenu strukturu koja podseća na pravi kruzer.

Izvor: B92

Utorak, 11.08.2020.

10:10

Default images

Otkriće je pokrenulo lavinu komentara o tome šta se zapravo krije na zaleđenom kontinentu - od tajnih nacističkih baza, misterioznih civilizacija do vanzemaljaca.

Slika je objavljena na jednom kanalu na Jutjubu i odmah je izazvala pažnju. Kada se snimak prebaci u 3D mod ne može se poreći da podseća na veliki brod, prenosi Sputnjik.

"Jasno se uočava njegova linija. Dužina broda je oko 120 metara i leži daleko od obale Antarktika", navodi se na kanalu.

Pojedinci su ubeđeni da je brod završio na ovoj lokaciji pošto je uleteo u podjednako misteriozni Bermudski trougao.

Drugi veruju da je brod "zaostavština nacista koji su na Antarktiku izgradili tajne baze posle Drugog svetskog rata".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: