Zvezda serije "Breaking bad" ima koronavirus: "Nosite proklete maske" VIDEO

Zvezda jedne od najpopularnijih serija današnjice "Breaking bad" Brajan Krenston otkrio je da je bio zaražen koronavirusom i podelio je da je donirao krvnu plazmu u video-objavi koju je postavio na svom nalogu na Instagramu.

Izvor: B92

Petak, 31.07.2020.

10:26

Zvezda serije
Foto: Getty Images, Neilson Barnard / Staff

Glumac je pozvao svoje pratioce da "nose prokletu masku" i pridržavaju se mera socijalne distancije.

"Hteo sam da vam saopštim da sam imao kovid 19 “, rekao je u snimku, dodajući da je imao vrlo blage simptome.

Brajan je objasnio obožavaocima kako izgleda proces doniranja plazme, dodajući da je gledao stare filmove dok se sprovodila procedura.

Glumac koji je tumačio lika Voltera Vajta u popularnoj seriji završio je svoje video-obraćanje apelujući na obožavatelje da doniraju plazmu i istakao važnost pranja ruku, društvenog distanciranja i nošenja maske.

"Imao sam sreće, preko 150.000 Amerikanaca je umrlo zbog ovoga", rekao je Krenston.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: