Pljušte otkazi: Superzvezdi propada biznis, misli da je ovo rešenje

Viktorija Bekam otpustiće 20 zaposlenih u svojoj modnoj kompaniji nakon što je prodaja bila loša tokom pandemije koronavirusa.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.07.2020.

11:39

Pljušte otkazi: Superzvezdi propada biznis, misli da je ovo rešenje
Foto: Getty Images, Tristan Fewings / Stringer

Bivša pevačica grupe "Spajs gerls" bila je primorana da zatvori vodeću prodavnicu svog brenda u Londonu još u martu, kada je zemlja počela da primenjuje pandemijske mere.

To je značilo da je prodaja luksuzne modne kompanije naglo pala i u aprilu je Viktorija, koja ima 46 godina, planirala da se prijavi za pomoć države kako bi sačuvala biznis.

Međutim, kasnije je odustala od toga nakon što je primila kritike da hoće pomoć države uprkos svom ličnom bogatstvu, koje se procenjuje na 330 miliona funti. Sada je kompanija donela "tešku odluku" da otpusti svoje radnike.

"Napravili smo novu stratešku viziju za brend i, nažalost, morali smo da otpustimo osoblje kako bismo isporučili svoju viziju", rekli su iz kompanije za britanski "Metro".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: