Tvrdi da je zatrudnela bez seksa: "Bila sam devica, mislila sam da je to nemoguće" VIDEO

Jedna korisnica društvene mreže TikTok podelila je sa svojim pratiocima video-snimak u kom je ispričala prilično neobičnu priču o tome kako je zatrudnela.

Izvor: B92

Sreda, 22.07.2020.

16:21

Tvrdi da je zatrudnela bez seksa:
Foto: depositphotos/bartoshd

Samanta Lin Izabel imala je 19 godina kada je saznala da će postati majka. Međutim, ono što je najčudnije u celoj priči je sledeće: Samanta tvrdi kako nikada nije miala polne odnose, i da je zbog toga bila šokirana što je zatrudnela.

"Osetila sam bolove u stomaku i primetila da mi menstruacija kasni nedelju dana. Pomislila sam na trudnoću, ali to sam smatrala nemogućim jer nikada nisam imala penetrativni seks", rekla je.

Kako kaže, bilo je raznih stvari, ali polni organ njenog dečka nikada nije "ušao" u njen polni organ. za svaki slučaj, uradila je test na trudnoću. Kada je on bio pozitivan, otišla je kod ginekologa koj je potvrdio da je trudna već pet nedelja.

Dženifer Linkoln, ginekološkinja, rekla je da je sperma ipak nekako morala da dođe do Samantinog polnog organa.

"Nije važno šta stavljate unutra - penis, prst ili pileći batak. Ako na bilo čemu što ulazi u vaginu ima sperme, može da dođe do oplođenja. Ovakvi slučajevi su retki, ali mogući", objasnila je ona za Buzzfeed.

Inače, Samanta je rodila sina pre pet godina i zove se Bentli. Nedavno je Bentli dobio i brata, koji je, naglašava Samanta, začet tradicionalnim putem.
@sammiisabelx3

And that is how i have a 5 year old son. ##makeitstop ##pregnant ##fyp ##pregnancy ##story ##storytime ##mystory ##funny ##fml

♬ I am at ur moms house - elizabeth_chetwynd

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: