Manekenka tetovirala 70% tela: Stalno joj govorili da liči na Megan Foks FOTO

Auror Parijente, francuska manekenka, poznata je po tome što je čak 70% svog tela prekrila tetovažama. Međutim, sada je otkrila da postoji razlog za to.

Izvor: B92

Utorak, 21.07.2020.

19:00

Default images

"Na početku karijere, stalno su mi govorili da ličim na Megan Foks. Međutim, to mi se uopšte nije dopadalo. Počela sam da se tetoviram kako bih bila jedinstvena", izjavila je manekenka, prenosi Dejli Star.
Inače, Auror (ili Oro, kako bi možda bilo pravilnije izgovoriti), živi na jugu Francuske, u Avinjonu, gde se bavi modelingom. Kako priznaje, ni sama ne zna tačno koliko tetovaža ima.

"Teško je reći tačan broj, s obzirom na to da su one sve povezane. Kraj svake tetovaže je početak sledeće. Kada sam tek krenula da se tetoviram, razmišljala sam o tome da ih uklonim. Međutim, sada se osećam slobodno kada znam da ih imam", rekla je ona.
Kako je dodala, jedini delovi tela gde nema tetovaže su vrat, grudi i zadnjica, a tu ni ne planira da ih radi, zbog toga što "želi da ulepša svoje telo, a ne da ga sakrije u potpunosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: