Opisuje penis Ilona Maska, preti da će ga odseći: Objavljene šokantne privatne poruke glumca

Tokom ročista zbog tužbe za klevetu između glumca Džonija Depa i britanskog lista "The Sun" i njihovog izdavača "NGN", glumac pokušava da dokaže da dokaže da ga je list pogrešno predstavio kada ga je nazvao "nasilnikom prema supruzi".

Izvor: B92

Petak, 10.07.2020.

15:35

Opisuje penis Ilona Maska, preti da će ga odseći: Objavljene šokantne privatne poruke glumca
Foto: Getty Images, Andreas Rentz / Staff

Međutim, na ročištu su sada isplivale prepiske koje je glumac slao.

U porukama pročitanim na sudu 57-godišnji glumac besno je pričao o Amberinoj vezi sa mogulom kompanije "Tesla", Ilonom Maskom.

Mask je ranije rekao da je njegova veza sa Herd započela nakon što se razdvojila od glumca.

Odbrana kompanije "NGN" pročitala je poruke iz avgusta 2016. godine koje je Dep slao agentu za talenat i bivšem vereniku Lejdi Gage Kristijanu Karinu.
Foto: GettyImages, Peter Summers / Stringer
"Ona moli za potpuno globalno poniženje. Dobiće to. Ona je sisala Maskov krivi *****, a on joj je zauzvrat dao neke zaj**ane advokate", piše u porukama.

"Upoznao sam j**** slatku malu Ruskinju ovde. Zbog čega sam ja gubio vreme, zbog jeftine striptizete, ne bih je dodirnuo prokletom rukavicom. Mogu samo da se nadam da će karma oduzeti njen poslednji dah", piše u skandaloznim porukama koje su pročitane na sudu.

"Izvini, brate, ali sada se neću zaustaviti! Da vidimo da li Mask ima m*da. Neka se suoči sa mnom. Pokazaću mu stvari koje nikada ranije nije video, kao na primer drugu stranu njegovog ***** kad ga odsečem", navodi se u poruci.

Ovo je poslednji dan kada je Džoni Dep ima izlaganje na ročištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: