Završeno prijavljivanje kandidata za konkurs Prve TV "Nova lica za novih deset godina"

Prijavljivanje kandidata za konkurs Prve "Nova lica za novih deset godina" je završeno.

Izvor: B92

Sreda, 08.07.2020.

17:55

Završeno prijavljivanje kandidata za konkurs Prve TV

"Stiglo je više od 3 i po hiljade prijava i zaista vam se od srca zahvaljujemo na interesovanju i želji da budete deo našeg uspešnog tima. Pretpostavljamo da su svi kandidati upoznati sa uslovima i načinom selekcije i svima koji budu izabrani u sledeći krug želimo mnogo sreće", piše u saopštenju Prve TV.

"S tim u vezi želimo da obavestimo sve kandidate da ćemo usled pojačanih mera za sprečavanje širenja koronavirusa i nemogućnosti da sve željene kandidate pozovemo u naše prostorije, drugi krug selekcije za sada odložiti dok se ne steknu potrebni, pre svega zdravstveni, uslovi za njegovo održavanje Ovo, naravno, ne znači da ćemo od selekcije odustati, nego da će izabrani kandidati svoju priliku da nam se predstave imati čim propisane mere zdravstvene bezbednosti to budu dozvoljavale", dodaju.

Svi kandidati koji su prošli u drugi krug blagovremeno će biti obaveššteni i dobiće detaljne informacije kada i gde će on biti održan.

"Nadamo se da imate razumevanja za ovakav potez, jer ne želimo da ugrozimo zdravlje bilo kog od kandidata, ali ni bilo kog člana tima za selekciju ili drugih kolega. Hvala još jednom svim kandidatima na izdvojenom vremenu i interesovanju i verujemo da ćemo što pre moći da nastavimo planiranu selekciju", zaključuju iz Prve TV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: