On je Brazil zamenio Srbijom: "Pitaju me da li sam video ratne tenkove na ulicama Beograda" VIDEO

Ako ko ovih dana zna gde treba da letujete ukoliko odlučite da to bude u Srbiji, onda je to zasigurno on! Tijago Fereira je odlučio da jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija u svetu, Rio de Žaneiro, zameni životom u Beogradu kako bi se bavio turizmom u Srbiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.06.2020.

15:09

On je Brazil zamenio Srbijom:
Foto: Printskrin/TV Prva

Tijaga Fereiru je ljubav dovela do Beograda i nedavno je dobio pasoš Republike Srbije.

Navodi da svima pokazuje svoj pasoš, ali da mu je čudno što mu u njemu ne piše puno prezime, kojih ima tri.

"Pitali su me ko mi je draži, majka ii otac", nasmejao se Tijago kad je objasnio koje prezime je morao da izabere da mu stoji u pasošu i dodao da se njegova majka naljutila kad je ipak odabrao očevo prezime.

Tijago kaže da su njegovi roditelji jako ponosni na njega, ali i da ih je korona sprečila da dođu u aprilu u Srbiju, na njegovu svadbu.

"Osećam se kao Srbin odavno", rekao je on, i naveo je da su Srbi divan narod kao i da mu je cilj da promeni lošu sliku o Srbiji koja je trenutno u svetu.

"Kad sam se prvi put vratio kući posle puta u Beogradu pitali su me da li sam video ratne tenkove na ulicama, a teže je preživeti jedan dan u Riu nego u Beogradu", rekao je Tijago.

Pogledajte prilog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: