Seksualizovao decu i životinje zbog popularnosti: Sada ga napadaju i holivudske zvezde

Jedan od najpopularnijih jutjubera Šejn Doson, koji je na toj platformi već 12 godina, sada je na udaru kritika zbog video-snimaka sa početka njegove karijere i izjava koje je imao na nekoliko gostovanja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.06.2020.

09:28

Seksualizovao decu i životinje zbog popularnosti: Sada ga napadaju i holivudske zvezde
Foto: Getty Images, Valerie Macon / Stringer

Poslednjih dana isplivavaju njegovi raniji radovi, odnosno snimci u kojima Šejn, u pokušaju da bude duhovit, seksualizuje decu i životinje.

Među užasavajućim izjavama je i ona da je jednom namerno ejakulirao na stomak svoje mačke, ali i snimak u kom ima razgovor sa 12-godišnjom rođakom o seksualnim odnosima na neprimeren način, dok njena majka nije u prostoriji.

Takođe u gostovanju na jednom podkastu na neprimeren način priča o bebama.

Šejn se izvinio zbog ovih snimaka, i rekao je da je bio mlad i da je tada mislio na takav "humor na ivici" nije problematičan.

Mnogi su se javili na njegovu objavu, govoreći da ništa ne treba da bude izgovor za seksualizovanje dece i životinja.

Međutim, sada je isplivala fotografija na kojoj mladi Šejn naizgled masturbira na plakat na kome je kćerka Vila Smita, koja je tada bila maloletna.

Porodica Smit je na svojim društvenim mrežama objavila da su "zgroženi" ovakvim ponašanjem, i ostaje da se vidi kakve korake će preduzeti povodom ove situacije.

Šejn, koji broji preko 30 miliona pratilaca na svoja tri kanala na Jutjubu, počeo je da briše svoje stare video-snimke sredinom prošle nedelje, kada su se pojavile optužbe za rasizam jer je u nekoliko skečeva nosio "blekfejs".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: