Možda imate sreće, ali ne ovoliko: Amerikanac dva puta dobio milione na lutriji

Dok većina ljudi ne može da dobije ni zamenu na srećki, jednom Amerikancu je pošlo za rukom da dobije čak četiri miliona dolara... i to dva puta.

Izvor: B92

Nedelja, 28.06.2020.

15:47

Možda imate sreće, ali ne ovoliko: Amerikanac dva puta dobio milione na lutriji
Foto: Depositphotos, kamontad999

"Kada igrate lutriju, nikada vam ne padne na pamet da ćete da osvojite milione ni jednom, a kamoli dva puta. Teško mi je uopšte i da opišem rečima kako se osećam", rekao je za CNN Mark Klark iz Mičigena, nakon svog poslednjeg dobitka.

Klark je pedesetogodišnjak, a prvi put je pre tri godine dobio na lutriji.

U to je vrijeme radio na benzinskoj pumpi u Hadsonu, kupio je srećku i "ogrebao". Tamo je pisalo da bi trebalo da se obrati službenici na prodajnom mestu.

"Dok smo razgovarali, ona je ogrebala ostatak srećke, a potom me šokirano pogledala i rekla: 'Mark, upravo si osvojio 4 miliona dolara'", objasnio je.

Nakon što je otišao do roditelja da sa njima podeli ovu srećnu vest, Klark se ubrzo penzionisao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: