Tvrdi da je povredio penis gledajući dekoltovane gejmerke, sada tuži striming platformu FOTO

Amerikanac tuži striming platformu Twitch jer tvrdi da su krivi za njegovu povredu penisa.

Izvor: B92

Subota, 27.06.2020.

10:04

Tvrdi da je povredio penis gledajući dekoltovane gejmerke, sada tuži striming platformu FOTO
Foto: Gettyimages, Leon Neal / Staff

Erik Estavilo tuži platformu za video-igre za 25 miliona dolara, a osim toga želi da Twitch izbaci nekoliko strimerki s platforme.

Estavilo je godinama pokušavao da tuži brojne druge platforme i izdavače. Na njegovoj meti našli su se Blizzard, Nintendo, Sony i Microsoft, ali nijedna tužba nije mu prošla.
Samoprozvani zavisnik o seksu kaže da Twitch pogoršava njegov problem jer mu prikazuje brojne seksualno sugestivne žene. Žalba je podneta Vrhovnom sudu okruga Santa Klara u Kaliforniji, prenosi "New York Post".

U tužbi je pomenuto da je Estavilo jednom prilikom ejakulirao na svoj računar dok je bio na Twitchu, što je izazvalo mali požar i privremeni nestanak struje u njegovom stanu.

Tužba dalje govori i da je Estavilo povredio mrežnicu buljeći satima "u grudi devojaka" te da mu je neugodno kad ga ljudi pitaju zašto su mu oči krvave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: