Mala Lana je veliki borac VIDEO

U njenoj borbi da ozdravi potrebna joj je i naša pomoć. Ujedinjeni za Lanu, iščekujemo njen prvi korak. Lana Jovanović, iz Rakovca kod Novog Sada, stara je svega sedam meseci, a pre dva meseca ustanovljeno je da boluje od retke bolesti spinalne mišićne atrofije, baš kao i jednogodišnja Sofija Markuljević iz Beograda. Prepreka na putu do izlečenja je novac.

Izvor: B92

Utorak, 09.06.2020.

15:20

Mala Lana je veliki borac VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Mama Aleksandra navela je za TV Prva da je Lana dobila ocenu 10 u porodilištu ali da je nakon tri meseca završila u bolnici.

Otac Dimitrije je rekao da je video da Lana ne pomera noge onako kako je to činio njihov stariji sin Lazar u toj dobi, i da mu je to bio jasan znak da nešto nije u redu.

Dodaje da su odmah otišli kod stručnih lica i da nisu tražili rešenje pretragom na guglu.

Mama Aleksandra kaže da su simptomi mišićne atrofije slabost u mišićima, rukama i nogama, i kaže da Lana sa svojih sedam meseci ne može da drži svoju glavu.

Dodaje da će se boriti svim silama da priušte Lani lek koji joj je potreban, koji košta 2,1 miliona dolara, i to bez dodatnog novca koji će biti potreban za hospitalizaciju.

Pogledajte video-prilog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: