Hit na internetu: Sveštenik prskao vernike svetom vodicom iz plastičnog pištolja FOTO

Otac Timoti Pelk, sveštenik iz Mičigena, postao je onlajn senzacija nakon što je odlučio da se malo zabavi na Uskrs, naravno poštujući društveno distanciranje, te je plastičnim pištoljem vernike prskao svetom vodicom.

Izvor: B92

Utorak, 19.05.2020.

18:30

Default images

Mesec dana kasnije ovaj katolički sveštenik postao je hit na internetu, pošto je crkva sredinom aprila objavila njegove fotografije na Fejsbuku.

"Tražimo nešto što će nas spasiti od nečega - bilo virusa, usamljenosti ili nečeg trećeg", rekao je Pelk za CNN. Internet-zajednica je slike brzo fotošopirala, praveći takozvane "mimove", pa se tako otac Tim našao okružen vatrogascima koji gase vatru, ali i u "Ratovima zvezda" i pored momaka iz "Petparačkih priča", "Dobar, Loš, Zao"...

Mimovi, koji su se pojavili na Tviteru i Reditu, postigli su šaljiv ali i duhovni efekat tokom pandemije koronavirusa, rekao je sveštenik.
Pelk kaže da je njegov omiljeni mim kad puca na demone u paklu, što je inspirisano video-igrom "Doom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: