Gradonačelnik zapretio: "Nema seksa do 31. oktobra, teško onom ko prekrši pravilo"

Gradonačelnik sicilijanskog grada Mesine Kateno de Luka, poznat po svojim nediplomatskim i oštrim porukama, upozorio je građane u najnovijem video-obraćanju iz svog kabineta da poštuju ograničenja i zabrane uvedene u vreme epidemije koronavirusa.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 04.05.2020.

11:34

Gradonačelnik zapretio:
Foto: Depositphotos, katatonia82

On je podsetio da nije dozvoljeno grupno druženje, ni "romantični ribolov", što je lokalni izraz za ljubavne sastanke.

"Čuvajte se ako otkrijem da se ljubite, grlite a ni 'ono drugo' nije dozvoljeno", poručio je De Luka.

"Za sada, na ljubavnom planu, moramo se držati totalne apstinencije. Da se razumemo, teško onome ko prekrši pravilo o apstinenciji. I ponavljam još jednom, do 31. oktobra na snazi je totalna apstinencija", bio je ubedljiv.

U najnovijem obraćanju poručio je konkretno građanima Mesine da moraju da se uzdrže od seksualnih odnosa, i da čak i u kući i u krevetu moraju da drže međusobni razmak od najmanje jednog metra.

Ranije je De Luka uveo dronove da bi kontrolisao da li građani Mesine poštuju zabranu izlaska iz kuće.

Dronovi su nadletali ne samo gradske ulice, već i sela i šumske puteve, a opremljeni su zvučnicima preko kojih se gradonačelnik ljutito obraćao onima koji su bili napolju, a nisu smeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: