Policijski čas svaki vikend, ako bude neophodno biće i produžen VIDEO

Policijski čas od 40 sati imaćemo i narednih vikenda, a situacija se prati na dnevnoj bazi.

Izvor: B92

Nedelja, 05.04.2020.

10:40

Policijski čas svaki vikend, ako bude neophodno biće i produžen VIDEO
Foto: printscreen, Prva TV

"Kao što vidite, Beograd je miran, tih, komunalne službe rade, grad funkcioniše onako kako treba. Situacija u prethodnom periodu i ova kakva je sada govori o tome da ovaj policijski čas daje rezultate", rekao je u Jutru Prve TV gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

Kako je Radojičić rekao, ova mera će ostati na snazi do daljeg.
Beograd jutros, ulice potpuno prazne FOTO: B92/TV
"Ova mera važiće sigurno i narednih vikenda, lepo je vreme, vlada tišina, prođe samo poneki auto... Mi ćemo na dnevnoj bazi sa stručnim ljudima iz kriznog štaba pratiti situaciju i uvoditi nove mere. Spremni smo za sve scenarije, i ako bude bilo potrebe mi ćemo produžavati taj policijski čas", rekao je Radojičić.

Pogledajte ceo intervju u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

346 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: