Ralf Loren donirao 10 miliona dolara za borbu protiv koronavirusa

Modnu industriju, kao i mnoge druge, teško je pogodila pandemija COVID-19 sa otpuštanjem osoblja, zatvorenjem prodajnih mesta, u velikoj meri zaustavljenom proizvodnjom, a potrošači oklevaju da troše novac na odeću. Ali u ovom kriznom vremenu, brendovi usmeravaju svoje obimne resurse u suzbinjanje pandemije.

Izvor: B92

Petak, 27.03.2020.

10:48

Ralf Loren donirao 10 miliona dolara za borbu protiv koronavirusa
Foto: Getty/Michael Loccisano / Staff

A sada je to učinio i Ralf Loren. Kompanija je danas najavila da će donirati 10 miliona dolara za pomoć u suzbijanju virusa COVID-19.

Ovo je najveća donacija koja su pružile modne marke, a lideri širom globalne modne industrije pokušavaju da preusmere resurse u pravljenje sredstava za čišćenje ruku, maske za lice i druge potrepštine.

Donacije ove kompanije otići će u razne dobrotvorne organizacije, uključujući Fond solidarnosti u odgovoru virusu COVID-19 Svetske zdravstvene organizacije. Interno, brend takođe nudi finansijsku pomoć zaposlenima posebno pogođenim koronavirusom, pokrivajući im troškove medicinskih potreba, nege starijih osoba ili potreba nege dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: