Luka Raco: "Prija mi veća povezanost sa porodicom" VIDEO

Ovih dana svi pokušavamo da nađemo različite načine da se zabavimo. Evo kako Luka Raco provodi vreme kod kuće.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.03.2020.

15:45

Luka Raco:
Foto: printscreen, Prva TV

"Moram da spomenem da se, kao i u seriji 'Igra sudbine, i ovde sudbina poigrala sa celim svetom", našalio se Raco u svom uključenju u 150 minuta Prve TV.

"Treniram koliko to dozvoljavaju kućni uslovi, gledam serije, gledam filmove, pročitam nešto kvalitetno. Skoro sam počeo da pratim i jedan super Jutjub kanal Ted Talks i toplo preporučujem ljudima da bace pogled na to", dodao je.

Kako kaže, nikada se nije desilo da se sredi i ostane kod kuće. Razlog zbog kog se to sada dešava su svakodnevni video-pozivi sa prijateljima, kako se momenat druženja ne bi izgubio.

Ipak, glumac smatra da je ovo pravo vreme da se posvetimo porodici.

"Ja sam se vratio u neki period detinjstva, odnosno osnovne škole. Živim u istoj zgradi gde i moji roditelji, pa nikada nisam toliko vremena provodio sa njima na dnevnoj bazi. Prija mi ta neka veća povezanost u porodici", rekao je Luka Raco.

Pogledajte ceo intervju u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: