Sećate li se dece koja su prekinula tatin ozbiljan intervju? Opet su to uradili

Kako sada gotovo svi radimo od kuće i imamo sastanke preko Skajpa, verovatno smo svi svesni da moramo da držimo vrata zaključana da nas drugi ukućani ne bi prekidali.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.03.2020.

12:03

Default images

Ovaj dragoceni savet naučili smo od Roberta Kelija kada je davao intervju za BBC.

Ako iz nekog razloga ne znate ko je ovaj čovek, profesor Robert Keli je stručnjak za južnokorejsku geopolitiku koji je imao vrlo ozbiljan intervju za BBC pre 3 godine. U trenutku dok on ozbiljno gvori o politici i uživo to prenosi BBC, dvoje njegove dece je upalo u tatinu kućnu kancelariju. Uprkos svim svojim naporima, izbezumljena majka koja se takođe vidi na snimku nije uspela da spreči da se deca pojave na snimku veb-kamere potpuno prekinuvši ozbiljnu atmosferu intervjua. Čitava stvar bila je toliko smešna da je preko noći postala ogroman hit na društvenim mrežama. Pa, kao što možete zamisliti, sa svim onim što se trenutno događa, Keli je naučio da radi od kuće i sa čitavom svojom porodicom je opet razgovarao za BBC o tome kako se njegova porodica nosi sa trenutnom situacijom.

Najbolji deo ovog intervjua je ipak činjenica da je ovo dvoje dece još jednako duhovito ali i nemirno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: