"Beograd je pljeskom dao podršku Zagrebu. Hvala vam!" VIDEO

Zagrebački portal "Indeks" objavio je na Fejsbuku video snimak aplauza sa beogradskih prozora i terasa uz komentar: Beograd je večeras pljeskom dao podršku Zagrebu. Hvala vam!"

Izvor: B92

Nedelja, 22.03.2020.

21:36

Foto: B92/R. C.

U jeku policijskog časa zbog epidemije koronavirusa Beograđani su iz svojih domova aplauzom poslali podršku medicinskom osoblju, kao i ranijih dana, ali i Zagrebu nakon jutrošnjeg jakog zemljotresa koji je izazvao veliku materijalnu štetu u tom gradu, a prilikom čega je povređeno 17 ljudi.

Nadležni u Hrvatskoj građane upozoravaju da je širenje koronavirusa mnogo opasnije od zemljotresa, koji nije moguće predvideti, pa se ukazuje na potrebu poštovanja ranije izdatih uputstava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

259 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: