Voditelj je pokušao da peva s terase, ali to nije prošlo najbolje: "Umukni" VIDEO

Izgleda da Njujorčani još nisu toliko usamljeni u svojim domovima i da nisu spremni da se druže i pevaju sa svojih terasa kao Italijani i Španci.

Izvor: B92

Sreda, 18.03.2020.

09:30

Voditelj je pokušao da peva s terase, ali to nije prošlo najbolje:
Foto: Getty/Credit: Jamie McCarthy / Staff

Naime, voditelj emisije "Dejli šou" (Daily Show) Trevor Noa pokušao je isto ono što su uradili ljudi u Italiji koji su bili u karantinu, a koji su se sjatili na balkonima i zajedno puštali muziku, pevali i na taj način pokušali da prekrate vreme u karantinu.

Naime, u Italiji je u karantinu obustavljen život u pokušaju da se uspori širenje novog koronavirusa, a da bi se zabavili i kako bi podstakli osećaj zajednice, mnogi stanovnici su počeli da pevaju, plešu i sviraju instrumente na svojim balkonima.

Inspirisan odgovorom Italije na izolaciju zbog koronavirusa, Noa je izašao na svoju terasu i počeo da peva pesmu iz crtanog filma "Aladin" - "Čitav novi svet". Pre nego što je uspeo da završi pesmu na video-snimku se čuje kako mu neko besno viče: "Umukni je*ote!" Obeshrabreni Noa ušao je u stan i svoje razočaranje podlio sa pratiocima na Tviteru.

"Ništa ne može da slomi ljudski duh. Osim tog momka. To nekako boli."

Ipak, nije jasno da li je video-snimak stvaran ili insceniran, ali definitivno pokazuje, kako piše Mašbk (Mashable), "izuzetno moguću i verovatnu njujoršku energiju".

Noa je obećao da će i danas pokušati isto to - da spoji grad sa pesmom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: