Tom Kruz u karantinu zbog koronavirusa: Cela ekipa filma biće posmatrana neko vreme

Holivudski glumac Tom Kruz i ekipa filma "Nemoguća misija", koji se snima u Veneciji, smešteni su u karantin zbog koronavirusa koji se širi Italijom.

Izvor: B92

Nedelja, 01.03.2020.

10:00

Tom Kruz u karantinu zbog koronavirusa: Cela ekipa filma biće posmatrana neko vreme
Foto:gettyimages/Emmanuel Wong

Navodi se da je Tom Kruz doputovao u Veneciju 20. februara zbog snimanja sedmog nastavka filma "Nemoguća misija", prenosi "Džeruzalem post", pozivajući se na britanskog glumca Sajmona Pega.

Zbog epidemije koronavirusa, koja se širi Italijom, cela ekipa filma je smeštena u izolaciju u raskošni hotel "Griti palas", prenosi "Džeruzalem post". Ističe se da niko iz filmske ekipe nije oboleo od koronavirusa, a nalaziće se u karantinu bar do 2. marta, prenosi Sputnjik.

Ranije su mediji preneli da je snimanje holivudskog blokbastera obustavljeno zbog širenja koronavirusa. Film "Nemoguća misija 7" trebalo je da se pojavi u bioskopima u julu sledeće godine, ali je neizvesno da li će taj termin biti poštovan.

Prema poslednjim informacijama, u Italiji je od koronavirusa obolelo 1.128 ljudi, a do sada je umrlo njih 29.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: