Rasprodate fotografije, novac za lečenje devojčice

Izvor: B92

Četvrtak, 27.02.2020.

14:22

Default images

Marko Obradović Edž, koji je za tri godine prešao 24.000 kilometara i obišao više od 10 zemalja, stvorivši veliki broj fotografija koje je izložio na nedavno održanoj izložbi, prodao je baš sva dela, a novac je prosledio u humanitarne svrhe. "Sa velikom radošću vas obaveštavam da je otvaranje izložbe People Of The World: Izložba fotografija by Marko Edge bio potpuni uspeh! Prodali smo svih 20 fotografija i zaradili 1700 evra za lečenje Aleksije. Preko 400 ljudi je posetilo galeriju", navodi se na Fejsbuk stranici ovog fotografa.

On se zahvalio svima "do Nepala i nazad" koji su bili na izložbi, koja će biti otvorena do 3. marta.

Ovo devojčici mogu da pomognu svi koji to žele i to slanjem SMS sadržine 771 na 3030, a sledeći krug prikupljanja novca organizuje njen tata Robert Žigrai aka DJ TKNO već 14. marta u Hangaru Luke Beograd pod nazivom Ples za Aleks — Hangar Luka Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: