U NASA stigao neverovatan zahtev: Nisu ga ostavili da čeka na odgovor

Komičar je predložio NASA-i da vrati program kojim su se nevaspitane životinje slale u svemir.

Izvor: B92, boredpanda

Utorak, 25.02.2020.

15:51

U NASA stigao neverovatan zahtev: Nisu ga ostavili da čeka na odgovor
Foto: GettyImages, NASA / Handout

Među brojnim misijama koje je čovečanstvo sprovodilo u svemiru, u nekoliko njih su učestvovale i životinje. Glodari, majmuni, psi ali i voćne mušice bili su deo različitih ekspedicija širom sveta. Komičar Ser Majkl poslao je NASA-i pismo upravo o životinjama u svemiru. Predložio im je da vrate program namenjen životinjama koje ne slušaju svoje vlasnike.

U svom pismu, ovaj komičar navodi da je video na Fejsbuku vest o prethodnim misijama NASA-e i njihovom slanju nevaspitanih životinja u svemir, i pitao ih je zašto su ukinuli taj program. Nastavlja da on ima primere životinjskih vrsta koje bi bilo dobro poslati u svemir po kazni, kao što su ose, ali i galeb koji je ukrao sladoled njegovom rođaku pre nekoliko godina. Majkl je objavio fotografije oba pisma na Tviteru, na kojem ima više od 100.000 pratilaca. Dovitljivi pratioci su počeli da dodaju i svoje primere životinja koje bi poslali u svemir, poput golubova, delfina ili labudova.

Komičar je na ovaj način hteo da podigne svest o lažnim vestima i informacijama koje se šire Fejsbukom, kao i da smiri ljude koji veruju u teorije zavera u vezi sa ekspedicijama u svemir.

Koga biste vi poslali u svemir?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: