Klint Istvud promenio tabor: Okrenuo leđa Trampu, odjednom mu smetaju njegovi komentari?

Čuveni glumac Klint Istvud ne želi više da podržava američkog predsednika Donalda Trampa, te je odlučio da stane na suprotnu stranu i svoju podršku da Majklu Blumbergu, koji se na strani demokrata bori da uđe u predsedničku trku.

Izvor: B92

Utorak, 25.02.2020.

08:10

Klint Istvud promenio tabor: Okrenuo leđa Trampu, odjednom mu smetaju njegovi komentari?
Foto: Getty/Derek White / Stringer

Još davne 2016. godine tada 86-godišnji glumac i reditelj rekao je da ljudi već jednom treba da prevaziđu to što predsednik iznosi rasističke komentare.

"Mi smo zaista u jednoj cica-maca generaciji. Svi se ponašaju kao da hodaju po jajima. Vidimo ljude koji optužuju druge za rasističke komentare. Dok sam ja odrastao takve stvari se nisu smatrale rasističkim", rekao je tada slavni glumac i reditelj.

A sada se čini da je promenio mišljenje. U intervjuu za "Vol strit žurnal" glumac je naveo da smatra da bi novi kandidat bio bolji izbor za novog predsednika.

"Najbolje što možemo da uradimo je da pošaljemo Majkla Blumberga u Belu kuću", poručio je Istvud, prenosi NME.
Foto: Getty/Frazer Harrison / Staff
Iako, kako je dodao odobrava neke Trampove poteze, ipak želi da se američki predsednik ponaša pažljivije i ne proziva ljude. Takođe, smatra da ne treba da ih naziva "svakakvim imenima" na društvenoj mreži Tviter, na kojoj je veoma aktivan.

Otkrio je poslednje reči Kirka Daglasa: "Ne znam da li se šalio"

Podsetimo, nedavno je i glumac Majkl Daglas otvoreno podržao Blumberga. Pre nekoliko dana na profilu Majka Blumberga na Instagramu pojavio se snimak govora Majkla Daglasa koji je otkrio da mu je njegov, nedavno preminuli otac Kirk Daglas hvalio Blumberga kao predsedničkog kandidata.

"Ne znam da li se šalio ili nije, ali to su bile neke od njegovih poslednjih reči koje mi je rekao u bolnici kada me je zamolio da mu se približim. To sam učinio, a on me je pogledao i rekao mi: 'Majk to može'", rekao je Majkl Daglas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: