Gledaoci ostali u šoku: "Pojavilo se upozorenje za veliki pen*s u celoj zemlji " FOTO

Gledaoci BBC-a bili su šokirani načinom na koji je oluja Denis, koja je pogodila Veliku Britaniju, predstavljena u vremenskoj prognozi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.02.2020.

10:50

Default images

Zbog obilnih pljuskova i rizika od poplave, meteorolozi su izdali crveno upozorenje za opasnost po život u Južnom Velsu.

Ništa tu ne bi bilo čudno da se na karti Velsa nije našao muški polni organ.

Ova grafika izazvala je brojne šaljive komentare na društvenim mrežama.

"Veliki pen*s" je na karti Velsa. Neko se malo zaigrao u grafici. Hteo sam da pozovem brata iz Velsa, ali nisam znao da mu objasnim šta mu tačno preti", našalio je jedan korisnik Tvitera. Ismevanje na račun predstavljanja opasnosti po stanovništvo nastavilo se i dalje, prenosi Dejli Mejl.

"Pazite se ako ste u Velsu danas. Pojavilo se upozorenje za veliki pen*s u celoj zemlji i ova j..a izgledaju prilično opasno", šaljivo je prokomentarisao drugi korisnik Tvitera.

Iako je oluja Denis izazvala velike probleme na severozapadu Evrope, donela je i vedriju stranu, pa su se gledaoci nasmejali, a ljudi na društvenim mrežama dobro zabavili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: