Šestoro dece živi samo u trošnoj kući: "Bilo je propusta u radu stručnih ljudi" VIDEO

Nakon što je pokraj puta u snegu ostavljen mali Jovan svega tri sata nakon rođenja, saznalo se da je majka napustila šestoro dece, čiji je otac u zatvoru, i da oni sada žive potpuno sami u trošnoj kući. Ko je odgovaran za to?

Izvor: B92

Petak, 14.02.2020.

16:15

Šestoro dece živi samo u trošnoj kući:
Foto: depositphotos/ ambrozinio

Na koji način možemo da sprečimo ovakve pojave u našem društvu otkrio je Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a on je, između ostalog, rekao da država traži mere kojima bi se ovakvi slučajevi sprečili.

U svom gostovanju u emisiji "150 minuta" on je spomenuo neke od slučajeva napuštanja dece, poput napuštenog Jovana, ali i šestoro dece čija je situacija razlog i "propusta stručnih lica", više o svemu u video-prilogu ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: