Prva u svom novom domu VIDEO

Pas Prva, do nedavno redovni član Jutarnjeg programa televizije Prva, nakon obuke sa trenerima, dobila je vlasnike i njena selidba kod porodice u Temerin se približava.

Izvor: B92

Petak, 07.02.2020.

16:54

Prva u svom novom domu VIDEO
Foto: Printcsreen, TV Prva

Prva se postepeno privikava na svoj novi dom i sve duže vremena provodi sa budućom porodicom. Ona bi trebalo da bude pomagač Hani, najmlađem članu porodice, koja ima autizam.

"Mislim da će biti mnogo lakše kada pas bude ovde stalno jer kada mi dođemo to Hani predstavlja pritisak jer sve treba odjednom da uradi. Hana već ima ideju o tome šta treba da uradi kada joj kažemo da Prva treba da jede, ali će biti mnogo lakše kad bude stalno tu ", rekla je za Prvu TV Jelena Blagojev iz Centra za pet terapiju "Prijateljska šapa" u kom je Prva boravila do sada.

Više o tome u videu ispod:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: