Polugola Kinsi Volanski odala počast Kobiju Brajantu VIDEO

Kinsi Volanski je postala poznata nakon što je prekinula utakmicu Lige šampiona tako što je trčala skoro gola po terenu, a sada je učinila sličnu stvar. Ovog puta je to učinila da bi na bizaran način odala počast Kobiju Brajantu.

Izvor: B92

Sreda, 29.01.2020.

09:35

Polugola Kinsi Volanski odala počast Kobiju Brajantu VIDEO
Foto:gettyimages/ David Ramos

Poznata 23-godišnja Ruskinja je ovog puta za pozornicu izabrala skijašku stazu da pokaže svoje golo telo i naravno poruku u rukama na kojoj je pisalo „RIP KOBE“.

Kinsi Volanski je uletela na stazu pred sam kraj trke Italijana Aleksa Vinacera, koji je kasnije na društvenoj mreži objavio zanimljivu fotografiju i opis u kojem se našalio da ima novu devojku. U tom trenutku Vinacero je u slalomu slavio prvo mesto, a onda je shvatio da je prva zapravo prošla privlačna Kinsi Volanski koja je poremetila sistem za merenje vremena.

Čini se da je skijaš brzo preboleo to što je na kraju prvenstva u Šladmingu bio šesti, a utehu je našao u tome što verovatno ima najbolju fotografiju kraja ski-spusta.

Iako je mnogima sve ovo bilo zanimljivo, Krisi Volanski je ponovo bila predmet osude i kritika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: