Pojavio se snimak u kom Hari traži posao za Megan: Ubeđivao direktora da je zaposli FOTO/VIDEO

Moguće je da je dogovor Megan Markl s filmskom kompanijom Dizni da pozajmi glas jednom od junaka te produkcijske kuće podstakao upravo njen suprug, britanski princ Hari, piše "Dejli mejl" pošto je objavljen video snimak na kojem princ navodno pokušava da ubedi direktora kompanije Boba Ajgera da zaposli njegovu suprugu.

Izvor: B92

Nedelja, 12.01.2020.

14:45

Pojavio se snimak u kom Hari traži posao za Megan: Ubeđivao direktora da je zaposli FOTO/VIDEO
Foto: Getty/Chris Jackson

Kako navodi list, na premijeri "Kralja lavova" u Londonu u julu prošle godine, vojvoda od Saseksa ugrabio je priliku da ukaže Ajgeru na to da je njegova supruga zainteresovana da pozajmi glas u nekom od animiranih filmova.

"Znate li da ona ume da pozajmi glas?", upitao je Hari Ajgera na snimku, koji je zabeležio jedan fan.

Ajger je odgovorio da nije to znao, a Hari je na to konstatovao da "izgleda iznenađeno".
Foto: Getty/Anwar Hussein
"Ona je zaista zainteresovana", nastavio je princ, na šta je direktor Diznija rekao: "Voleli bismo da probamo. To je sjajna ideja".

Britanski "Tajms" juče je objavio da je Megan Markl potpisala ugovor s Diznijem da pozajmi glas u zamenu za donaciju dobrotvornoj organizaciji za zaštitu životinja od lovokradica "Elephants Without Border".

Podsetimo, princ Hari i Megan Markl iznenadili su u sredu javnost odlukom da će se povući sa dužnosti "viših" članova kraljevske porodice i postati finansijski nezavisni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: