Slavna pevačica otvoreno: Više puta sam silovana kada sam imala 19 godina FOTO/VIDEO

Pevačica Lejdi Gaga u intervjuu Opri Vinfi otvoreno je progovorila o silovanjima koja je doživela kada je imala 19 godina i o mentalnim problemima sa kojima se suočava, a koji su nastali kao posledica traume.

Izvor: B92

Sreda, 08.01.2020.

09:40

Slavna pevačica otvoreno: Više puta sam silovana kada sam imala 19 godina FOTO/VIDEO
Foto: Getty/Jason Koerner / Stringer

Ledi Gaga je još pre nekoliko godina otkrila javnosti da je bila žrtva silovanja, a u intervjuu Opri Vinfi je ispričala da je više puta doživela silovanje kada je imala 19 godina. Kako kaže, to je kod nje stvorilo posttraumatski sindrom, piše CNN.

"Nisam imala nikoga ko bi mi pomogao, nisam imala terapeuta, nisam imala psihijatra, nisam imala doktora koji bi mi pomogao da prođem kroz to. Odjedanput sam postala zvezda. Putovala sam po celom svetu, od hotelske sobe, do garaže, scene... i nikada se nisam s time suočila", ispričala je Gaga, prenosi N1.

Posle intervjua voditeljka je otišla iza scene kako bi se pozdravila s pevačicom i zahvalila joj na iskrenosti tokom razgovora. Susret je kod obe izazvao suze.

"Bila si tako neverovatna. Bila si tako dobra, tako ranjiva, tako stvarna. Nisam mogla da verujem da to radiš", kroz suze je govorila Opra dok je prilazila Ledi Gagi.

Govoreći o intervjuu voditeljka je rekla da nije očekivala da će sa Gagom govoriti o toj temi, ali pošto su već stigle do toga dozvolila je pevačici da se otvara i bude hrabra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

131 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: