Glumac i bodibilder rešio da se oženi svojom devojkom Margo, ali postoji jedan "problem"

Srećna buduća mlada podelila je vest o veridbi na svom Instagram profilu.

Izvor: B92

Petak, 13.12.2019.

14:57

Default images

Glumac i bodibilder Juri Toločko postavio je najvažnije pitanje svojoj devojci Margo. Bila je to prilično tradicionalna prosidba jer se on pojavio sa ružama, spustio se na jedno koleno pred Margo tokom romantične večere dok im je saksofon svirao serenadu.

Margo je seks lutka u prirodnoj veličini, a srećnu vest podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu kojih ima oko 63.000, piše Mens Health. Post je praćen i tekstom koji je napisao Juri koji održava njene društvene mreže. On je tu opisao kako bi trebao da izgleda idealan odnos žene i muškarca.
"Ženo! Ako čitaš ovo sada. Idi do tvog muškarca, odnesi mu hladno pivo i dok ga on polako ispija, pruži mu takvo zadovoljstvo koje će mu nadoknaditi za sve što je prepatio sa ženama pre tebe... Ogrebi njegova leđa, hvali njegovu majku, reci mu da ima veliki... Mozak, čast i održavanje“, napisao je.

Pre veridbe, Juri je Margo platio estetsku operaciju kojom joj je otklonjena mana zbog koje se "ona osećala nesigurno".

"Počela je da razvija kompleks. Kada sam njenu fotografiju objavio svetu, bilo je nekih kritika zbog kojih je počela da oseća komplekse pa smo se odlučili na operaciju. Mnogo se promenila. Prvo mi je bilo teško da to prihvatim, ali sam se kasnije navikao“, rekao je Juri.
Toločko i Margo su zajedno već osam meseci od kako ju je Juri spasio od jednog tipa iz bara koji nije ima časne namere. Dok ova vest mnoge čudi i ostavlja bez reči, moramo da kažemo da oni nisu jedini ovakav par. U poslednje vreme, sve je više muškaraca koji izjavljuju da su u emotivnim vezama sa njihovim seks igračkama. Ljubav je to. Valjda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: