Žurka pod svetlima zlatnih reflektora

Na tematskoj zabavi "Unleash Your Gold" ambijent je odisao prazničnom atmosferom i energijom, a gosti su uživali u bogatom programu koji je trajao do iza ponoći.

Izvor: B92

Utorak, 10.12.2019.

14:29

Žurka pod svetlima zlatnih reflektora
Foto: Promo

Gosti, u crnom i zlatnom ambijentu, imali su priliku da uživaju u nastupu džez benda Frikets i di-džej Mimi, a za sjajnu atmosferu bila je zadužena i Nina Badrić, koja je svojim prisustvom i glasom dodatno bacila zlatnu prašinu na ceo događaj, kao i lepe trenutke koji nam predstoje u ovom prazničnom periodu.
MArija Kilibarda/Foto: Promo
Žurka “Unleash Your Gold” okupila je mnogobrojne predstavnike poslovne zajednice, medija i poznatih ličnosti među kojima su voditeljka Marija Kilibarda, maneken i preduzetnik Dušan Šušnjar, glumci Boki Perić i Marina Ćosić i drugi.
Nina Badriæ/Foto: Promo
“Ovo je žurka po mom ukusu, oko mene je sve crno i zlatno što je moja omiljena kombinacija boja. Super pića, super energija i super atmosfera kao i uvek kada moja drugarica Nina peva”, izjavila je Marija Kilibarda.
Boki Periæ/Foto: Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: