"Gušila se" zbog boljeg sedišta u avionu, a onda je završila u zatvoru

Putnica koja se tokom leta avionom pretvarala da ima zdravstveni problem kako bi dobila bolje sedište, svojim glumatanjem naterala je pilota na prisilno sletanje.

Izvor: B92, Hina, N1

Ponedeljak, 02.12.2019.

18:30

Foto: depositphoto/Observer

Neimenovana putnica letela je iz floridske Pensakole prema Majamiju, pa se za vreme leta osoblju požalila da ima problema s disanjem, objavila je policijska uprava Pensakole.

Ali, plan joj se izjalovio, a i stvari su se zakomplikovale jer je pilot odlučio da zatraži prisilno sletanje zbog hitnog slučaja pa je "krenuo" nazad u Pensakolu.

Svi putnici su po sletanju evakuisani, uključujući i putnicu koja je izmislila zdravstveni problem kako bi se dokopala boljeg mesta, rekao je portparol policije.

Službeni izveštaj Amerikan erlajnsa glasi: "U petak, 29. novemba, let 3508 kompanije Amerikan igl vraćen je na aerodrom u Pensakoli zbog putnice koja je zatražila lekarsku pomoć. Avion je poleteo u 5.43 i sleteo nazad u Pensakolu u 6.26 ujutro. Svi putnici su se normalno iskrcali kroz glavna vrata aviona. Putnicu koja se žalila na otežano disanje odveli su policija i medicinsko osoblje, a avion je bez nje poleteo ponovo u 7.41".

Putnica je u pritvoru u skladu sa zakonom države Floride koji omogućuje zadržavanje u zatvoru osoba s mentalnim poteškoćama tokom 72 sata, ako se ustanovi da su zanemarene ili da mogu da naškode sebi i drugima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: