BAT nastavlja da podržava kulturno nasleđe Vranja

Kompanija British American Tobacco podržala je tradicionalnu 39. manifestaciju „Borini pozorišni dani“, koja je nakon osam godina ponovo održana u zgradi obnovljenog vranjanskog teatra.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.12.2019.

15:23

BAT nastavlja da podržava kulturno nasleđe Vranja
Foto: depositphoto/CreativeFamily

Doprinos manifestaciji i lokalnoj pozorišnoj sceni naročito je značajan zbog uloge koju to pozorište ima, kako za grad Vranje, tako i za kulturno-umetničku scenu Srbije.

Direktor regulatornih poslova kompanije British American Tobacco Dragan Penezić istakao je da je podrška poslovne zajednice kulturnim ustanovama od ogromnog značaja za društveni napredak, ali i očuvanje kulturnih dobara na lokalu: „Izuzetno smo ponosni što smo učestvovali u održavanju manifestacije koja je kulturno obeležje Vranja, grada u kojem naša kompanija posluje dugi niz godina. Nastojaćemo i u budućnosti da osluškujemo potrebe zajednice i damo primer drugim kompanijama da ulažu u kulturu i obrazovanje, kao osnov razvoja svakog društva“, dodao je Penezić.

Kao najveći britanski investitor u našoj zemlji, BAT veliku pažnju i resurse posvećuje korporativnoj društvenoj odgovornosti. U prilog tome govori činjenica da je od početka poslovanja u Srbiji, kompanija investirala više od milion evra u društveno odgovorne projekte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: