Glumci popularne serije na okupu: "Naletela sam na neke prijatelje u Njujorku" FOTO

Devedesetih godina mnogi su pratili američku seriju Melrouz Plejs (Melrose Place), a glumica Dafne Zuniga probudila je nostalgiju fanovima objavivši fotografiju s ekipom serije čak 20 godina nakon što se završilo emitovanje iste.

Izvor: B92

Nedelja, 01.12.2019.

16:15

Default images

"Naletela sam na neke prijatelje u Njujorku", napisala je glumica ispod fotografije i u hešteg (hashtag) dodala "zauvek prijatelji".

Na fotografiji su pored Dafne (Džo) i Džosi Biset (Džejn), Lora Lejton (Sidni), Dag Savant (Met), Endru Šu (Bili) i Kortni Torn Smit (Alison).
"Volim, volim, volim", "Presrećan sam što vas vidim zajedno", "Ovo je odlično, obožavao sam tu seriju", "Okupljate se ponovo?", bili su samo neki od komentara.

Serija se emitovala od 1992. do 1999. godine, a pratila je drame mlade ekipe koja je živela u kompleksu stanova "Melrose Place" u Holivudu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: