Holivudskog glumca ostavila devojka: Uplašila se popularnosti i vraća se u Rusiju FOTO

Slavnog holivudskog glumca Džonija Depa ostavila je ruska plesačica i koreografkinja Polina Glen (24) nakon godinu dana veze, rekao je anonimni izvor tabloidu "Dejli mejl".

Izvor: B92, miror sputniknews.com

Ponedeljak, 18.11.2019.

15:45

Holivudskog glumca ostavila devojka: Uplašila se popularnosti i vraća se u Rusiju FOTO
Foto: Getty/Tristan Fewings

Izvor blizak njoj rekao je da je Polina odlučila da napusti Depa i vrati se u Rusiju "jer ju je plašila popularnost".

Polina je rekla Džoniju da su njeni planovi o udaji bili ludost, dodao je izvor, naglašavajući da je, uprkos činjenici da je Ruskinja živela u vili slavnog glumca u Los Anđelesu, nastavila karijeru kao koreograf i provodila po ceo dan u svom plesnom studiju.
Drugi izvor blizak njoj rekao je da je Polina mrzela popularnost koju je dobijala i smatrala ju je zastrašujućom.

Izvor je za portal "Radar onlajn" izjavio kako 56-godišnji Dep prolazi kroz ozbiljnu situaciju zbog svoje zavisnosti od alkohola.
"Džoni je imao običaj da u tri sata ujutro naruči flašu votke u svoju hotelsku sobu, iako bi sledećeg dana imao događaj na crvenom tepihu", otkrio je on i dodao da je tokom događaja pio alkohol, uz šoljicu kafe, i da su ljudi iz obezbeđenja morali da ga pridržavaju kako bi ostao na nogama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: